2014. június 5., csütörtök

Segítséget kér a Betiltva.com



"Tisztelt Olvasóink!

Több, mint egy évtizede állítottuk szolgálatba honlapunkat, azzal a céllal, hogy azon kincseket, melyeket a bolsevista hatalom az egyik legelső rendeletei között bezúzásra ítélt, most mindenki szabadon olvashassa.
Azzal a céllal, hogy kiszabadítsuk a kommunizmus, a nihilizmus, majd pedig a liberalizmus börtönéből mindazt, amit Magyar Alkotóerőnek, Szellemnek, Géniusznak nevezünk.
Azzal a céllal, hogy teret adjunk annak a Szabad Gondolatnak, melyet ellenségeink oly gyakran lobogójukra tűztek már -, persze csak ha nem a mi gondolatainkról van szó…

Szerkesztőink ilyen szellemi végvárnak tekintik a Betiltva.com-ot.

Eddig mi adtunk. Szívünket, lelkünket. Szabadidőt és anyagiakat nem kímélve csináltuk azt, amit lelkiismeretünk diktált. De most eljött az ideje, hogy kérjünk mi is.

Sajnos szerkesztőink nehéz anyagi helyzetbe kerültek, így a következő negyedéves fenntartási díj befizetésére sincs már lehetőségünk. Honlapunk további fennmaradása már kizárólag csak Önökön múlik.

Ha Önnek számít munkásságunk, ha elolvasott már legalább egy könyvet honlapunkról, melyért fizetett is volna a boltban, kérjük, hogy honorálja meg ezt nekünk akár csak egy sör árával is. 500 forint is nagy segítség lenne jelen helyzetben, különben a Betiltva.com napokon belül elérhetetlenné válik.

Honlapjaink oldalsávjában található egy “Támogassa munkánkat!” rovat, melynél a Donate gombra kattintva PayPal-en keresztül tud részünkre egy tetszőleges összeget elküldeni.
Aki nem rendelkezik PayPal-számlával, az az alábbi hivatkozáson részletes leírást talál róla magyar nyelven:
http://online-fizetes-magyarul.info/paypal/paypal.html

Köszönjük a segítséget!
A Betiltva.com szerkesztősége"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése